I stallet

Ja nu börjar det gå utför. När jag inte ens orkar hitta på rim till rubrikerna, då måste det vara illa. Jag försöker klämma in lite bloggande på morgonen nu. Jag har så hysteriskt mycket bilder som jag vill lägga upp. Vet inte hur jag ska hinna ikapp mig själv. Men jag vet, det viktigaste är att ha roligt och vi har ju så mycket kul just nu. Var sak får ta sin tid, men jag får samtidigt lov att begränsa tiden allt får ta. Vilket förstås inte riktigt går ihop. Lite tvetydigt. Hur som helst, här kommer några bilder jag tagit i stallet. Att jobba på gården är inte alltid det roligaste (när man gör det dag ut och dag in), men jag vet också att det är det enda jobb jag fungerat på utan stress. Så jag är oerhört tacksam att ha möjligheten att vara där jag är.

Lilla Faramír efter ett ridpass 🙂

Brudspirea tror jag bestämt att det är. I mammas och pappas trädgård.

Man kan hitta mycket underliga saker i deras trädgård.

En stor svart och en lite svart. Och mamma i mitten.

“Rund katt på rundbal”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.