Hägg

Häggen blommade för bara ett par veckor sen och det var verkligen underbart. De vackra, vita blommorna som liksom är före allt annat. Doften som nästan får en att smälla av och tänka på skolavslutningarna för massor med år sen. En morgon promenerade jag ned längs grusvägen till bron som går över ån (vi har en träbro över ån nedanför torpet, men det här är en annan). Där växer nämligen enormt mycket hägg, stora träd som välver sig över ån. Då kröp jag ned under häggen, intill vattnet och bara satt där och njöt. Det var inte illa pinkat kan jag säga. Doften, solstrålarna som silade sig igenom lövverket och ljudet från både vattnet och fåglarna, var rätt oslagbart.

Häggen i vår trädgård

Solblänket i vattnet

I hästhagarna har vi också hägg 🙂

Var tvungen att filma lite där jag satt under blomstren vid vattnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.