Landsbygdens liv vårt bästa motiv

Ni trogna följare har säkert märkt av min frånvaro här – så länge ni inte haft lika mycket vårbestyr själva? Här har det i alla fall varit gasen i botten. Vi har haft hästtävling, offentligt betessläpp, odlingshets, kycklingkläck och till råga på allt så beslagtog Gustaf några av mina fotografier och hängde en fotoutställning i vårat galleri. Det har varit så himla roligt, men samtidigt är det skönt att det mesta är klart för jag har inte tid till allt annat som jag nog tycker är snäppet roligare. Som att blogga! Jag älskar att dokumentera allt, inte bara för er skull utan även min egen.

Just nu står Gustaf och gör sista markjämningen i blivande köksträdgården. Jag ska strax släppa hästarna på lite kvällsbete utanför torpet. Kommande inlägg blir naturligtvis en uppdatering av vad som hänt de senaste veckorna av radiotystnad. Nedan har ni några bilder vi tagit under maj månad. Det finns så oerhört många bra motiv här ute på landsbygden. Ibland säger jag att det inte handlar om ifall jag är en bra fotograf eller inte. motiven gör liksom jobbet åt en 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.