Vår första kyckling!

Ensam är stark! Vi hade sån oerhörd otur med våra ägg. Först tog frakten mycket längre tid än den skulle och sen måste någon av leverantörerna likt Karl-Bertil Jonsson ha kastat paketet på stengolvet i fragila avdelningen, för trots att äggen var fantastiskt välpaketerade var fem krossade när de tillslut anlände. Vi lyste igenom de resterande åtta efter en vecka och endast ett hade liv i sig! Men vad gör väl det, för snart två veckor sen kämpade sig den lilla krabaten ut ur ägget och den är ju helt bedårande. Vill ge världens största tack till Lotta på @ovesparadis som har svarat på frågor och trixat och donat så att vi nu fått nya ägg att lägga i kläckaren! Om ungefär en och en halv vecka får dunbollen några syskon ❤

De fem ägg som var krossade.

Dålig bild, men här ligger äggen i kläckaren vi fått låna!

2 Comments

  1. Så söt! Tråkigt att det var så många ägg som gått sönder. Hoppas att jag också kan ha höns någon dag (typ när vi inte bor i lägenhet längre)! Lycka till med de nya kycklingarna!

    • stallpigan

      Haha ja fördel att inte bo i lägenhet helt klart, blir så mycket bajs överallt annars 😉 Tack, det är himla roligt med små dunbollar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.