En seg vår i år

Det har varit en så utdragen vår! Knappt att det ens har varit vår? Eller är det fortfarande vår? Jag har ingen aning. Men jag har sett vårblomster och nu har det ju äntligen blivit varmt också. Så någon sorts vår blev det allt. Jag blir lika glad varje gång det poppar upp en ny blomma i trädgården. Ungefär vid den här tiden förra året kom vi hit. Men allt som varit fram tills nu har varit nytt. Tänk vad tacksam man kan vara för att någon en gång satte ner en lök i trädgården. Så att vi får njuta av blommorna än idag!

Gullvivorna var en trevlig överraskning!

Vi har börjat på en liten ved-torknings-hög. Hoppas den blir större.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.