En hit med vitt

Måste bara lägga upp bilden jag tog på Bylur för några veckor sen! Jag vet att det blir många bilder på just honom, men en vit häst är ju per automatik väldigt fotogenisk (tja, när den är ren i alla fall). Alla som har sett typ Hööks tränsbilder vet nog vilken tanke jag hade med det här fotot. Snygg häst i ljuset, helt mörk bakgrund. Nu använder sig ju proffsfotograferna av massa avancerad utrustning som inte jag äger, men jag fick en idé och var tvungen att prova! Jag ställde kort och gott Bylur i stalldörren, men mörkt i stallet bakom och solljus på honom. Sen blev det så här bra! Jag blev rätt förvånad måste jag säga, för att vara en väldigt snabb “test-bild” med en oborstad häst så blev det ju finemang. När vinterpälsen är helt borta blir det photoshoot. Då kör vi polerat, pälsglans och vaselin runt ögon och mule haha! 😉

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.