Återbruka odlingskruka

I vårt hushåll är det inte mycket nytt som inhandlas. Jag är ganska okej med att köpa nytt då och då, men Gustaf är mer radikal. Eller mer principfast kanske 😉 Nu skulle vi ju få ihop våran köksträdgård och till en köksträdgård kan man behöva diverse odlingslådor, krukor mm. Just krukor var det flera i stallet som skänkte, vilket var helt underbart. Tre pallkragar fick jag sen i födelsedagspresent. Men vi ville helst inte köpa fler nya. Då upptäckte vi att vid den gamla, tomma ladugården ner längs vägen, låg en massa virke. Jag kollade med vår hyresvärd som också äger ladugården och visst, allt skulle slängas så det var bara att ta! Det var riktigt fint virke, men mest bara spillbitar som jag förstår att ingen annan skulle göra något av. Men är man lite finurlig som jag och Gustaf, då knåpar man ihop flertalet fina odlingslådor. Det bästa av allt är att alla kommer se så olika ut, bara för att vi fick lov att anpassa oss efter virkets längder. Variation gillar vi!

Han lever sig in i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.