Vi gick till attack på vår gödselstack

Jag säger bara en sak, ska man odla ska man också ha en hästgård! Vi lider då ingen brist på gödsel i alla fall. För ett par veckor sen tog jag och Gustaf ett par vändor med släpkärra till gården. I utkanten av gödselstacken finns den finaste jorden. Den är sandblandad och naturligtvis väldigt näringsrik. Sen har vi ju ett berg av brunnen hästskit som det bara är att lassa på. Gustaf var också i ett gammalt sandtag vi har här och hämtade fin sand till våra odlingar. Det är en fantastisk känsla att inte behöva köpa utan att bara ta av de resurser som finns runt om en!

Guldgruvan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.