Medar och hjul i grannarnas skjul

Tänk vilka skatter som gömmer sig i lador, på loft och logar runt om i landet. Jag och min pappa har ju som hobby att renovera gamla hästvagnar och åkdon. Vi har generellt en särskild kärlek till gamla ting. Vi fick gå upp på loftet i en lada hos en av våra grannar och kika på vad de har där. Flera saker som stått där sen man slutade använda hästar som arbetskraft på gården. Så här är det ju nästan överallt och vi blir alldeles saliga när vi får tillfälle att vårda något som annars bara skulle stå och samla än tjockare lager damm i något skjul. Och även om ingen vill ge bort eller sälja något så är det fantastiskt att bara få gå och titta på allt. Vissa grejer får man verkligen fundera över för att förstå vad de användes till.

En släde med älgskinnet kvar i och en promenadvagn.

En släde med älgskinnet kvar i och en promenadvagn.

Fin trilla med sirliga armstöd.

Fin trilla med sirliga armstöd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.