En hel brigad av gröna blad

Vi har förkultiverat en massa grejer ända sen tidigt i februari. Chili, tomat, gurka, zucchini, rosenböna, lite olika kryddor och smultron är alla på gång. Det är så kul men det tar också SÅ mycket plats, haha! Vårat lilla torp (med två katter som gärna äter allt grönt) räcker inte till. Så jag har beslagtagit min systers barnrum hos mamma och pappa på gården… Hehe. Halvt uppskattat, men de låter mig hållas. En liten grön oas skadar väl inte? 😉 Ser väldigt mycket fram emot att våren ska komma på riktigt. Ni vet, komma och stanna kvar i mer än två dagar. Då får plantorna flytta ut i det fria och njuta av solens strålar!

Zucchini.

Zucchini.

Gurka.

Gurka.

Tomat.

Tomat.

Chili.

Chili.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.