Fika att bjussa och katter att pussa

Annandag påsk var (en del) av Gustafs familj över till torpet. Vi åt lunch och fikade. Jag gjorde muffins i den rosa muffinsmaskin som farmor Mammim gav till mig för några år sen. Sen vi flyttade till torpet har den använts mer och mer, det är väldigt skönt när man vill baka men inte orkar elda igång vedspisen.

Sen fick de träffa våra katter för första gången! De har ju blivit ganska stora nu och tack och lov lite modigare. Men först är det alltid bäst att gömma sig, så gör de jämt när det kommer nytt folk. Men med lite vispgrädde löser man det mesta 😉 Caroline var förstås mest sugen på att bli vän med katterna. Är man åtta år och väldigt djurintresserad är det fullt förståeligt att två svårtämjda före detta vildkatter får ens fulla fokus. Det bästa av allt var att hon lyckades alldeles fenomenalt med att bekanta sig med dem, särskilt Mysak (Skorpan är ju alltid mer på sin vakt). Hon var så försiktig och lyssnade på våra råd om hur hon skulle bete sig runt dem, så efter ett tag satt hon med Mysak i sängen och kelade och fick till och med pussa på honom! Värsta katt-viskaren <3

Gustaf gestikulerar hej vilt.

Gustaf gestikulerar hej vilt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.