Det drippar och droppar och vaknar små knoppar

Ikväll kom en härlig regnskur när jag och Gustaf precis hade avslutat trädgårdsarbetet. Jag gick ut ur torpet och andades in den fuktiga vårluften och det luktade nästan sommarregn. Helt underbart. Sen smet de mörka molnen iväg lagom till att solen började gå ned. Jag var tvungen att springa ut i trädgården med kameran och fota. Allt var så fruktansvärt vackert. Solen som lyser genom alla regndroppar som hänger kvar på trädgrenar och buskar och gör att allt glittrar lika mycket som snö i morgonsol. Jag har insett att jag är väldigt svag för glitter. Konstigt att jag inte äger en enda paljettklänning.

Jag och Gustaf ska göra iordning stengärdesgården som finns i trädgården. Det gäller att vara rädd om stenarna med mossa!

Jag och Gustaf ska göra iordning stengärdsgården som finns i trädgården. Det gäller att vara rädd om stenarna med mossa!

Blir helt tillmig av alla knoppar som vaknar till liv just nu!

Blir helt tillmig av alla knoppar som vaknar till liv just nu!

Ser ni glittret?!

Ser ni glittret?!

Ser ni glittret här också!!? Så fint!

Ser ni glittret här också!!? Så fint!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.