Inget toppar snödroppar

Jag skulle verkligen vilja ha en trädgård där det poppar upp massvis med snödroppar varje tidig vår. En liten nypa dök upp utanför torpet, halvt gömd under syrenhäcken. Hos min syster visade det sig finnas betydligt fler. Jag snodde faktiskt några för att kunna ha i fönstret. Hon blev inte alltför arg som tur var 😉 Men snödroppar är verkligen vackra och de innebär lite känslor av nostalgi för antagligen både mig själv och min syster. Hos vår farmor och farfar är trädgården nämligen helt full med snödroppar i mars. Bilden av deras fina trädgård med små vita, droppliknande blommor har liksom etsat sig fast. I höst ska jag peta ner alla möjliga sorters lökar i trädgården här. Det har faktiskt poppat upp en hel del fina krokusar, men jag vill ha en fullkomlig färg- och blomsterexplosion under vårvintern!

Skorpan är hopplöst runt växter. Äter upp dem så fort man tittar bort.

Skorpan är hopplöst runt växter. Äter upp dem så fort man tittar bort.

Men han är så söt så det är okej.

Men han är så söt så det är okej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.