Veganska crêpes

Crêpes är ju både busenkelt och supergott! Min favorit är egentligen ostcrêpes med vitlöks- och vitvinsfrästa räkor. Men nu kör vi ju på veganskt så mycket som möjligt och då finns det en annan favorit som vi gjort många gånger.

Receptet bemödar jag mig inte ens att skriva ned. Till pannkakorna går jag efter det här receptet, fast jag har någon mer deciliter mjölk så att smeten inte blir för tjock: http://www.vegomagasinet.se/pannkakor-utan-agg/

Till fyllningen tar du hackad spenat och hackade tomater, fräser dem i vitlök och lite kryddor (välj efter smak). Sen rullar man in fyllningen i pannkakorna och gräddar dem en stund i ugnen. Egentligen är ju allt redan tillagat, det är mest ifall pannkakorna hunnit bli kalla 🙂 Man kan ju alltid slänga på lite ost innan man gräddar dem, antingen vegansk eller vanlig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.