Kapa strikt för bättre sikt

Min syster Linn var ju här och beskar våra träd. Det är egentligen bara två stycken, ett äppelträd och ett som vi inte har en aning om vad det är. Det kom något som liknade små plommon förra sensommaren men jag skulle kolla både en och två gånger innan jag stoppar dem i munnen! Hur som helst var särskilt det träder något hysteriskt vildvuxet, man kunde inte klippa gräsmattan under. Det står dessutom bredvid platsen där vi planerar att göra vår nya uteplats. Så vi fick gå på med motorsågen! Jag vill bara dela med mig av före- och efterbilder på träden för det finns ingenting mer tillfredsställande!

"vet-inte-trädet" före.

“vet-inte-trädet” före.

Sån skillnad! Det hade typ sju mindre stammar och vi behöll två.

Sån skillnad! Det hade typ sju mindre stammar och vi behöll två.

Äppelträdet. Linn beskar faktiskt det för några år sedan åt hyresgästen som bodde här före oss.

Äppelträdet. Linn beskar faktiskt det för några år sedan åt hyresgästen som bodde här före oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.