Mörka vrår och kall kår

Ja det går en kall kår genom kroppen ibland när jag är själv i torpet. Jag är inte särskilt vidskeplig, men en del paranoida drag har jag allt. Nu har dessutom jag och Gustaf varit uppe på loftet och rotat. Vi har fått idén att inreda med isolering, innertak och golv för att kunna ha ett sovloft där och göra ateljé av det nuvarande sovrummet. Man kan inte ens stå raklång på loftet, men det gör inget om vi bara ska ha det som sovrum och lite förvaring. I helgen var vi och hämtade ett trägolv ur ett sekelskifteshus som skulle rivas. Huset var i helt fruktansvärt skick, men golvplankorna hade varit täckta så de var i betydligt bättre skick. Det var ett helt sjukt slitsamt jobb att bända loss 40 m2 golv, men jag tror att det blir värt det. Som det ser ut har vi inga som helst krav på att loftet måste fixas pang bom, golvet får ligga och vänta tills vi kommer dit, helt enkelt 🙂

Jag tänder mycket levande ljus hemma. Men till och med en konstigt fladdrande ljuslåga kan sätta igång min fantasi ordentligt, haha.

Jag tänder mycket levande ljus hemma. Men till och med en konstigt fladdrande ljuslåga kan sätta igång min fantasi ordentligt, haha.

Inbjudande sovloft?

Inbjudande sovloft?

Ja, lite bättre belysning än en oljelampa får vi nog fixa.

Ja, lite bättre belysning än en oljelampa får vi nog fixa.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.