Doppa huvudet i snö innan det blir tö

Jag har inte alls hunnit blogga på senaste tiden så det får bli lite uppdateringar nu 🙂 Vårkänningarna som varit gör gärna att man sätter igång med all världens projekt och då blir det svårt att hinna med allt roligt. För ett par veckor sen försvann dock de där vårkänslorna illa kvickt när ett nytt lager med pudersnö la sig över allt. Jag är ganska trött på snön ska jag erkänna. Vintern är lång nog som den är. Men när det är mars vet man att trots snö så är våren bara runt hörnet. Då kan jag plötsligt uppskatta ny snö mycket mer, när jag vet att den inte blir långvarig. Jag tror att hästarna kände samma sak, de verkade alldeles upprymda och rullade sig och doppade mularna i snön.

Vårat sto Vigga kalasade på bra i pudret!

Vårat sto Vigga kalasade på bra i pudret!

Gandur verkade trivas.

Gandur verkade trivas.

Snömular är ju bland de bästa!

Snömular är ju bland de bästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.