Vi hade sån tur att hitta detta djur

Lilla Mysak gör verkligen själv för sitt namn. Mysigare katt är svårt att hitta. Han kliver upp i knäet på en, lägger sig nära på morgonen och vill bli klappad och kliad mest hela tiden. Tittar man på brorsan, Skorpan, så skulle man nästan tro att det bara var han som var vildkatt från början. De är verkligen olika. Fast Skorpan kan också spinna en massa när man kliar honom i nacken. Men han låter en inte gosa när som helst och är mer vaksam på vad de där konstiga människorna har för sig.

Jag tycker väldigt mycket om de båda, men från Mysak är kärleken liksom besvarad. Inte hade vi trott att någon av de där galna kattungarna vi fångade in skulle bli fullt så gosig. Särskilt inte den som bet hål i fingrarna på mig ett par gånger, haha.

Gustaf tog de här fina bilderna på mig och Mysak.

Gustaf tog de här fina bilderna på mig och Mysak.

Det där lilla ansiktet!

Det där lilla ansiktet!

One Comment

  1. Ingrid och Sigvard

    Vi förstår att de vilda kattungarna har fått en plats i era hjärtan. De är ju sååå söta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.