Isigt och disigt

Något av det värsta som finns i väderväg kan ju vara när snö mm smälter och smälter, men så mitt i allt blir det minusgrader igen och man får en härlig, skrovlig skorpa av is precis överallt. Särskilt kul är det att rida då (en förbaskad tur att vi har vårat lilla ridhus!). Men jag ska inte klaga, än har jag inte ramlat och slagit mig gul och blå och det är fortfarande väldigt fint här omkring. Ena dagen dimmig och gråmulen, nästa glasklar med strålande sol. Ingen risk att man tröttnar helt enkelt 🙂

Vårat lilla torp. Inte så tokigt va?

Vårat lilla torp. Inte så tokigt va?

Gårdsplanen haha...

Gårdsplanen haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.