Brunchbuffé när man fyller tjugotre

I fredags fyllde Gustaf 23 år och det såg jag till att fira ordentligt. Det har blivit lite av en tradition att ge ledtrådar som leder till olika presenter eller aktiviteter. Det började efter att vi sett Gone Girl, där jag skulle skoja lite med Gustaf (fast inte lika creepy). Så han fick först kaffe på sängen, sen en ordentlig brunch och sen fick han följa ledtrådar än hit än dit. Gustaf försöker att äta så lite socker som möjligt så jag hade bakat nääästan sockerfria semlor (helt sockerfria blir nog ingen hit, särskilt som vi inte vill ha sötningsmedel). På eftermiddagen åkte vi in till stan, gick på en konstutställning med Gustafs kompis och sen blev det middag för två på Hermans vegetariska restaurang, samma ställe som vi var på på min födelsedag. Gustaf var helnöjd med dagen 🙂

Jag gjorde banan- och blåbärssmoothie.

Jag gjorde banan- och blåbärssmoothie.

Och veganska plättar.

Och veganska plättar.

Så gott. Men min favorit är med smör, kanel och socker!

Så gott. Men min favorit är med smör, kanel och socker!

Semlorna! Recept kommer senare!

Semlorna! Recept kommer senare!

Födelsedagsbarnet leker med kissarna.

Födelsedagsbarnet leker med kissarna.

På Hermans fick vi denna veganska, Belgiska chokladtårta. Helt. Sjukt. God.

På Hermans fick vi denna veganska, Belgiska chokladtårta. Helt. Sjukt. God.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.