Strålande väder och varma kläder

För sisådär en vecka sen var det vitt, kallt och vackert överallt. Nu är det lite lerigt, varmt och lite halvfult istället. Men det gör mig ingenting! Jag vet inte vad som har hänt, förut absolut avskydde jag när det inte var vinter på vintern, men nu bekommer mig inte väderskiftningarna på samma sätt. Jag klagar inte och det är ju hur bra som helst. När snön är borta passar jag på att jobba med saker ute som annars är svåra. Stå och kapa upp gamla syrenhäckstammar som tidigare dumpats i ena änden av trädgården. Gå runt och visualisera alla våra sommarplaner vilket är bra mycket svårare när det är snö. Sen att jag inte fotar något när det är ful vinter det är en annan sak, haha! Så här kommer den alternativa sanningen i bilder.

 

Flame och Bylur efter frukost.

Flame och Bylur efter frukost.

Vit mule med lite vitt puder. Tolkas fritt.

Vit mule med lite vitt puder. Tolkas fritt.

Jag fick sällskap av mamma och Linn när jag tog en körtur med Bylur. De red med ungefär halva vägen sen fortsatte vi på egen hand på landsvägen.

Jag fick sällskap av mamma och Linn när jag tog en körtur med Bylur. De red med ungefär halva vägen sen fortsatte vi på egen hand på landsvägen.

När vi kom till granngården som är en mjölkgård frös Bylur till is. Han fick syn på, inte korna, utan deras tre hästar. Ve och fasa, fyrbenta djur som ser ut som jag! Knäppa häst...

När vi kom till granngården som är en mjölkgård frös Bylur till is. Han fick syn på, inte korna, utan deras tre hästar. Ve och fasa, fyrbenta djur som ser ut som jag! Knäppa häst…

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.