Isiga tider och skor som skrider

Nu har det varit ett lååångt bogguppehåll. Jag har haft en massa att göra, mest en massa kul aktiviteter. Men sånt som fortfarande tar mycket av min tid. Så här kommer i några inlägg de bilder jag knäppt de senaste veckorna. Vädret har varit helt fantastiskt vilket förstås också bidragit till min blogguppehåll, jag har ju velat vara ute och njuta av vädret så mycket som möjligt!

En eftermiddag sken kvällssolen så vackert över oss och jag bara kunde inte låta bli att dra på skridskorna och gå ner på sjön. Tyvärr var det snö på isen och den var aningen skrovlig under, men det gick förstås att åka ändå! Jag gled över hela sjön och när jag kom till andra sidan och tittade ut på fältet stod en flock med dovhjortar och snaskade strån. Jag åkte närmre och var kanske hundra meter ifrån dem men de märkte mig inte över huvud taget. Riktigt härligt var det!

I trädgården har vi redan börjat rensa inför vår och sommar. Jag stod och kapade upp en massa stammar och grenar innan snön kom tillbaka.

I trädgården har vi redan börjat rensa inför vår och sommar. Jag stod och kapade upp en massa stammar och grenar innan snön kom tillbaka.

Morgonsol!

Morgonsol!

Jag hinner se väldigt mycket fint på min tre minuters bilfärd till jobbet :)

Jag hinner se väldigt mycket fint på min tre minuters bilfärd till jobbet 🙂

På vägen ner till sjön.

På vägen ner till sjön.

Våran stackars flytbrygga som vi aldrig drog upp ordentligt... Men jag tror den klarar sig fint.

Våran stackars flytbrygga som vi aldrig drog upp ordentligt… Men jag tror den klarar sig fint.

Dovhjortarna. Synd att jag inte hade zoomobjektivet men man kan ju inte veta varje gång man ska träffa dessa finingar.

Dovhjortarna. Synd att jag inte hade zoomobjektivet men man kan ju inte veta varje gång man ska träffa dessa finingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.