När Gustaf sover på har jag sällskap ändå

Gustaf och jag har väldigt olika arbetstider just nu och oftast får han sova vidare medan jag måste upp till hästarna. Jag tycker att det är skönt att gå upp tidigt, men det är rätt trevligt att få äta frukost tillsammans. Tur som är blir jag sällan ensam vid bordet. Faktum är att jag inte bara har sällskap, utan två kamrater som gärna delar min frukost. Mjölken och smöret särskilt. En annan hade nog blivit irriterad, men det tar inte jättelång tid innan de inser att de inte kommer få något förrän jag är klar. Då lägger de sig på bordet bredvid och myser i väntan på något gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.