En liten skatt av lussekatt

Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag och Gustaf tänkt ta ut det absolut mesta av Julen dessa sista dagar som den ju faktiskt fortsätter. Så i helgen tog jag fram mjöl och saffran och knådade mig en lussedeg. Jag tror att det blev fyra satser med saffransbullar i december, men det stoppar inte mig. Snarare känns det som att jag har fått upp rutinen, det är bara att baka utan att tänka liksom. De går dessutom åt väldigt fort. Jag börjar misstänka att jag är beroende. Det blir lussebulle som frukostbröd, saffranskringla till fika, lussekatt till mellanmål och saffranskuse till kvällsteet. Jag använder olika namn för att det känns mer som att jag äter olika saker fast det egentligen är precis tvärtom. Nåväl, jag har en ohyggligt hög förbränning och kämpar ständigt för att inte halka ned på “undernärd” så det är säkert bara bra för mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.