Kolastrut på en minut

Igår vaknade jag först. Eller jag vaknade före Gustaf, katterna var redan uppe och for. Jag satte mig och pysslade lite. Såg ett gammalt klipp från Jul med Ernst och blev inspirerad att göra små pappersstrutar. Det tar kanske lite mer än en minut men det är superenkelt att göra. Här har ni länken till klippet för den som vill prova: https://www.youtube.com/watch?v=IB9FbbMLPYc

Sen vaknade Gustaf, vi gjorde i ordning varsin tallrik risgrynsgröt och sen tittade vi igenom årets avsnitt av Julkalendern som vi inte hunnit se än. Vi tog det lugnt hela dagen och på kvällen åkte vi in till storstaden och Södra Teatern där vi såg Emil Jensen tillsammans med Gustaf lillebror. För den som inte hört Emil Jensen kan jag varmt rekommendera särskilt hans Mellansnack på Spotify.

img_4861

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.