I skapartagen hela dagen

Det är full fart på mig och Gustaf nu. Många dagar jobbar vi hemma istället för att åka till skolan. Skönt med flexibilitet, haha. När man dessutom har två nyinflyttade lurvbollar så vill man gärna stanna hemma och pyssla. Vi planerar inför Julmarknaden på Edsvik som är helgen den 4e advent. Om vi sen hinner producera lite mer blir det kanske en utställning i mellandagarna. På det gamla höloftet på gården har vi nämligen inrett ett litet galleri. Är inte det drömmen, ett eget galleri på en egen gård med egna hästar? För nån som jag i alla fall 😉

Där sitter han och kisar. Sådär ser Gustaf ut mest hela tiden, eller i alla fall när han ser något man skulle kunna måla av.

Där sitter han och kisar. Sådär ser Gustaf ut mest hela tiden, eller i alla fall när han ser något man skulle kunna måla av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.