Rim på lapp på Juleklapp

Här kommer lite fler juliga bilder. Jag låter mig inspireras mycket av sekelskifteskonst, både när det kommer till det jag själv målar och till hur jag inreder med mera. Mina julklappar brukar till exempel vara inspirerade av klappar som de i Jenny Nyströms målningar. Men min personliga touch förstås. Men vi får se, i år kanske jag går all in på Jenny Nyström-inslagning.

Hur mysig är inte den här lilla tomten?

Hur mysig är inte den här lilla tomten?

Lack ska det vara, annars gills det inte.

Lack ska det vara, annars gills det inte.

Kanske får bli en sån här kälke med klappar från torpet till gården ;-)

Kanske får bli en sån här kälke med leverans av klappar, från torpet till gården 😉

Och visst måste man ju rimma! I vilket fall blir det roligare så.

Och visst måste man ju rimma! I vilket fall blir det roligare så.

Pysslig som jag är såg jag förstås till att designa ett eget sigill till familjen. Jag skickade bilden till England där de gjorde själva stämpeln. Trycker man stämpeln mot en guldpad innan blir det såhär snyggt!

Pysslig som jag är såg jag förstås till att designa ett eget sigill till familjen. Jag skickade bilden till England där de gjorde själva stämpeln. Trycker man stämpeln mot en guldpad innan blir det såhär snyggt!

Brända kanter på lapparna blir alltid snyggt.

Brända kanter på lapparna blir alltid snyggt.

Men fina paketsnören är ju inte heller fel. Det finns oändligt med möjligheter!

Men fina paketsnören är ju inte heller fel. Det finns oändligt med möjligheter!

Guldpapper ger det där lilla extra.

Och guldpapper ger det där lilla extra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.