Frost är bra, men det är snö jag vill ha

Och snö fick jag. Lagom till första advent blåste det upp och snöflingor yrde omkring. Det drog kallt kring fönstren i stugan och man ville helst av allt ligga kvar under täcket. Ni kanske har märkt att jag inte lagt upp mycket alls på bloggen den senaste tiden. Det beror på en del photoshop-problem som jag fortfarande försöker lösa. Jag har inte ens kunnat förminska bilderna vilket gjort att de varit för stora för att lägga upp. Så innan några adventsbilder kommer blir det en hel del uppdateringar från vad som hänt de senaste snöfattiga veckorna. Bilderna blir tyvärr oredigerade fram tills att jag fått hjälp med det tekniska. Jag brukar inte redigera jättemycket, men att dra upp ljuset när fotona blir för mörka, att höja de färger som kameran inte fångar och liknande saker, det vill jag ändå göra. Bilderna har en tendens att alltid bli lite dassigare än verkligheten genom kameralinsen. Med det sagt kommer en del opolerade inlägg framöver som jag hoppas är trevliga att ögna igenom ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.