Snön som blir kvar i bara några dar

De där rackarns meteorologerna förutspådde tidigt att snön som kom i veckan ska försvinna redan den som kommer. I alla fall hos oss. Jag ville inte lyssna och låtsades om ingenting. Men idag droppar det från varenda gren så jag får kanske erkänna mig besegrad… Men äsch, det kommer mer snö. Vintern har för tusan bara börjat! Jag har tagit hejdlöst med foton redan så jag hoppas att ni som läser gillar vinter lika mycket som jag, haha!

I fredags tog jag och Gustaf hit två av kattungarna. Det blev de gråa med vitt på. Att få med dem var inte det lättaste och jag har mina små klös- och bitmärken. Stackarna, livrädda för stora, hemska, människor som oss. Men förhoppningsvis vänjer de sig snart.

På kvällen blev det en spontanfika hos Matilda och Andreas på Bergby gård, bara några kilometer från oss. Vi hade det supermysigt där vi satt i deras fina hus, mitt i det mörka vinterlandskapet.

Jag är glad att jag vaknat tidigt dessa morgnar så att jag får chansen att njuta av hur fint allt är.

Jag är glad att jag vaknat tidigt dessa morgnar så att jag får chansen att njuta av hur fint allt är.

Det kommer inte ut många hönor just nu...

Det kommer inte ut många hönor just nu…


Det tog ett tag innan de lämnade kartongen.

Det tog ett tag innan de lämnade kartongen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.