Det spritter i hela kroppen när det landar snöflingor på knoppen

Den här snön! Jag bli så lycklig. Härom kvällen när jag var uppe i hagarna för att släppa in alla hästar, höll jag på att spricka för att allt var så vackert. Det hade redan mörknat, men ändå var det ljust tack vare all ljuvlig snö. Hästarna såg ut att mysa med sina vita små täcken över den tjocka vinterpälsen. När jag stod uppe i halvmörkret lös det också sådär fruktansvärt hemtrevligt från belysningen på huset och stallen. Jag önskar att jag bara kunde stoppa alltihop i en liten ask så att jag vet att jag får ha kvar det. Men samtidigt är det just det som gör det så underbart, att det inte går att fånga stunden. Det är bara att njuta och hoppas att resten av vintern blir lika fin.

Vinter <3

Vinter!

Lite snö får man väl äta?

Lite snö får man väl äta?

Pumpan som jag aldrig gjorde något av fick gå till hönsen.

Krusmynta gick ut i snön för första gången!

Krusmynta gick ut i snön för första gången!

Hon åt lite havre och majs, sen gick hon in igen haha.

Hon åt lite havre och majs, sen gick hon in igen haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.