Söker du en ny kamrat? Kom till Eleonors kattpensionat!

Så projekt “rädda vildkatterna” drog igång så fort jag fick höra att man kunde låna kattfällor från katthemmet. Det tog inte lång tid innan jag hade först två, sen en, sen till, sen en till katt i fällan. Fyra ungar och en halvstor bor just nu i ett stall på gården. Ni behöver inte fråga vad mamma och pappa tycker om att jag släpar dit massa nya djur hela tiden… Nej, skämt åsido tycker de som de flesta att det är jättebra att jag försöker ta hand om dem. Dels blir det hysteriskt många vildkatter som ränner runt och de lever inte ett superkul liv, bråkar med gårdskatter osv. Dels vill man ju inte att fler kattungar ska stryka med. Nu har det dessutom blivit ännu kallare. I morse började det snöa lite mer på riktigt – det har varit rätt mjäkigt de senaste dagarna. Även om jag tycker synd om pappa som måste ploga, så älskar jag ju snön!

I morse hittade jag tre av ungarna i ena stallfönstret. Jag hade gallrat in en box men katter är både för smarta och för smidiga för sånt.

I morse hittade jag tre av ungarna i ena stallfönstret. Jag hade gallrat in en box men katter är både för smarta och för smidiga för sånt.

Första gången de ser snö!

Första gången de ser snö!

Sådär lagom nöjd med att vara instängd.

Sådär lagom nöjd med att vara instängd.

Men väldigt söt trots sitt fräsande och klösande haha.

Men väldigt söt trots sitt fräsande och klösande haha.

I hästhagen börjar kusarna prydas med florsocker.

I hästhagen börjar kusarna prydas med florsocker.

Bra med tjock, isolerande päls.

Bra med tjock, isolerande päls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.