En vit, en brun, två bollar av dun

Jag är fortfarande ledsen över att vi förlorade fina lilla Katla. Det känns så typiskt liksom.
Men nu var det ju dags att åter igen försöka släppa ihop islandshönsen med dvärgsilkeshönsen (som bott på gården de senaste veckorna). Nervöst, minst sagt, med tanke på hur det gick sist. Vi lät dem kika på varandra på varsin sida om hönsnätet först. Det var nog bra, för Jossi verkade mycket uppspelt. Väl tillsammans i hönsgården tittade de först inte på varandra. Sen blev det lite bråk, Jossi och Krusmynta ville visa vilka som bestämde. Efter en stund tog vi in silkeshönsen i hönshuset och lät Jossi och Mynta gå in när de ville under kvällen. Lite nervös var jag att kika in i där i morse, men alla lever och ingen verkar skadad, även om de nog inte är bästisar än. Bara så skönt att det fungerat hittills!

Lovis och Skrållan kallar vi dem.

Lovis och Skrållan kallar vi dem.

Är de inte lite roliga att titta på?

Är de inte lite roliga att titta på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.