Katla <3

I tisdags efter skola och stalljobb åkte jag och Gustaf in till stan för att gå på språkcafé. För de som inte vet är det något anordnat för nyanlända som vill lära sig svenska och träffa nya människor. Kort och gott så fikar och pratar man, plus att folk kan gå på svenskundervisning i olika lokaler. Gustaf har varit där tre gånger nu och jag två. Det är så roligt och jag vill verkligen rekommendera alla som kan att göra liknande saker!

På tisdagskvällen var jag på riktigt gott humör och kände mig allmänt pigg på livet. Men morgonen därpå vände det tvärt när jag hittade vår ena höna, fina lilla Katla, död i hönshuset… Hon har varit lite disträ, liksom inte riktigt med, de senaste dagarna. Men inte trodde vi att det var så illa. Den enda orsak vi kan komma på är att de har fått någon sorts förkylning. Vi har hört hönsen (särskilt tuppen) nysa vid tillfällen. Kanske var Katlas immunförsvar mycket sämre än de andras… Vi begravde henne under äppelträdet och jag hoppas att hon hittar någon annans knä att somna i uppe i hönshimlen <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.