Naturupplevelser som gör en euforisk

Jag och Gustaf blir lika euforiska varje gång vi skymtar en älg, hör Frasse Fasan ropa på honorna eller ser en rådjursfamilj på fältet. Jag är ju född och uppvuxen här ute. Jag har sett de här djuren år, efter år, efter år. På ridturer, promenader och från bilen. Ändå är det lika häftigt fortfarande.

Häromdagen plockade vi upp en näbbmusunge från vårt sovrumsgolv och hur lite man än vill ha möss i huset var den ju det gulligaste vi sett. På vägen från tågstationen hem var vi tvungna att stanna och backa på landsvägen för att jag såg en uggla skymta i ögonvrån. Vi tänkte att den såklart skulle flyga iväg, men vi kunde sitta i flera minuter och bara beundra. Efter ett tag tog jag fram kameran och nog för att bilderna blev taffliga var ju upplevelsen fantastisk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.