Färgsprakande inspiration

Jag har sett så många bilder på Instagram där folk gör höstfint på farstutrappen, i trädgården och inomhus. Så man blir ju inspirerad till att göra samma sak. Igår gick jag ut och plockade på mig kvistar och lönnlöv och knåpade ihop en krans. Jag är inte direkt en fena på kransar, men med lite ståltråd gick det i alla fall helt okej.

Löv-stök i vårt kök.

Löv-stök i vårt kök.

Tänk vad lite pynt kan göra, plötsligt blir jag extra glad bara jag ser ytterdörren!

Tänk vad lite pynt kan göra, plötsligt blir jag extra glad bara jag ser ytterdörren!

Mammims äpplen gjorde sig väldigt fint på trappen.

Mammims äpplen gjorde sig väldigt fint på trappen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.