Min favoritinredning

Även om jag älskar det vi väljer för att inreda torpet så är min favorita inredning den hos vår farmor och farfar. Jag vet att det blir massor med bilder där ifrån, men jag fotade så mycket sist och det är så värt att visa!

Hur vackert är inte glaset i pardörrarna?

Hur vackert är inte glaset i pardörrarna?

Älskar skafferiet vid köket på övervåningen. Man måste liksom kliva upp för att komma in.

Älskar skafferiet vid köket på övervåningen. Man måste liksom kliva upp för att komma in.

Vår kära farmor Mammim har väldigt mycket ångest över det omoderna köket högst upp. Köket de använder är nyrenoverat vilket förstås är väldigt skönt. Men jag hoppas att hon kan förstå det vi ser när vi tittar på den här gamla spisen till exempel. Jag tycker att den är fantastisk. Den är inte omodern, den är gammaldags och det är en väldigt stor skillnad!

Vår kära farmor Mammim har väldigt mycket ångest över det omoderna köket högst upp. Köket de använder är nyrenoverat vilket förstås är väldigt skönt. Men jag hoppas att hon kan förstå det vi ser när vi tittar på den här gamla spisen till exempel. Jag tycker att den är fantastisk. Den är inte omodern, den är gammaldags och det är en väldigt stor skillnad!

Tänk att stå här och måla...

Tänk att stå här och måla…

Så vackert upphängda gardiner.

Så vackert upphängda gardiner.

Dessa fönster alltså... Helt fantastiskt vackra!

Dessa fönster alltså… Helt fantastiskt vackra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.