Att få igång maskineriet

Jag är egentligen ingen morgonmänniska. Jag har kunnat sitta uppe länge på kvällen (då jag varit som mest produktiv) och sen känns det helt onaturligt att gå upp före klockan åtta, som att det inte ens kan vara hälsosamt. Då är jag trött, seg och kan inte få något gjort. Men i själva verket handlar det bara om att starta upp kroppen, få igång blodcirkulationen och förstås inte gå och lägga sig alltför sent. Nu är jag jätteproduktiv om dagarna och mest trött på kvällen.

Frisk luft på morgonen hjälper mig också att komma igång. Det får jag varken jag vill eller inte, för dasset ligger en bra bit ifrån huset haha.

Frisk luft på morgonen hjälper mig också att komma igång. Det får jag varken jag vill eller inte, för dasset ligger en bra bit ifrån huset haha.

En kopp med varm choklad eller chailatte funkar om man vill ha en sockerchock.

En kopp med varm choklad eller chailatte funkar om man vill ha en sockerchock.

Det är bra när man är motiverad av att det är så roligt att få gå och släppa ut hönsen!

Det är bra när man är motiverad av att det är så roligt att få gå och släppa ut hönsen!

Och det här är vad jag gör om dagarna när jag inte mockar, rider eller matar hönsen. Tillbaka i min gamla konstskola med massor av nya idéer och skaparglädje! Det här är grunden till en fjällräv som ska målas i olja.

Och det här är vad jag gör om dagarna när jag inte mockar, rider eller matar hönsen. Tillbaka i min gamla konstskola med massor av nya idéer och skaparglädje! Det här är grunden till en fjällräv som ska målas i olja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.