Sommarens smultronställen

Nu tycker jag nog att vi kan säga att hösten är här även på min lilla plätt i landet. Dagarna kan fortfarande vara varma, men man känner att den där höstluften är här, plus att jag går med koftor mest hela tiden nu.

Jag känner mig sällan vemodig inför en ny årstid, ni vet den där känslan av att man “skulle hunnit med mer under sommaren” till exempel. Ofta är jag taggad på saker som den nya årstiden öppnar upp för. Men jag har mina smultronställen omkring torpet som jag nog kommer längta lite efter de där ruggigt regniga höst- och vinterdagarna. Så jag lägger upp några bilder så att jag kan gå tillbaka och riktigt grotta mig i deppighet, när man önskar att regn var sol och nollgradigt var tjugofem grader i skuggan.

Nere vid ån kan man sitta och betrakta alla vackra reflektioner i vattnet. De lär ju bli vackra nu med, lite andra färger bara.

Nere vid ån kan man sitta och betrakta alla vackra reflektioner i vattnet. De lär ju bli vackra nu med, lite andra färger bara.

Hängmattan, att somna i den alltså!

Hängmattan, att somna i den alltså!

Äggstolen, såklart, i vår syrenberså. Svår att toppa.

Äggstolen, såklart, i vår syrenberså. Svår att toppa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.