Uppe med tuppen

Jag har äntligen börjat vänja mig vid tidiga morgnar och tidigt sänggående. Blir trött vid 22 på kvällen, helt galet! Förr hade jag svåra sömnproblem och kunde ligga och vrida mig i flera timmar utan att somna. Hemskt var det, men svårt att göra något åt. Jag tycker att det är så skönt att se tillbaka på diverse “problem” man haft. Sånt som man en gång trodde skulle vara permanent. Sömnproblem, stress, ångesten över om man gör rätt val eller inte… När jag ser tillbaka på det kan jag blir lite förbluffad över att alla de problemen är väck. De jag trodde skulle vara beständiga. Gustaf brukar alltid påpeka hur rätt han haft varje gång han sagt “det löser sig”. Och det har han, alla gånger. Så det är bara att lyssna.

Nu vrider jag mig inte i timmar längre utan somnar gott nästan genast och är sen uppe med tuppen. Eller inte med tuppen kanske, han är ju inte här än. Uppe med änderna snarare, haha. Det är heller inte helt fel att vakna tidigt när dimman smeker sjön (som Ernst skulle ha sagt) och det vackra morgonljuset blänker i daggen.

Notera de små bollarna till får som betar uppe i högra hörnet. Jag såg de inte i verkligheten, men notera dem på fotot, haha.

Notera de små bollarna till får som betar uppe i vänstra hörnet. Jag såg dem inte i verkligheten, men noterade dem på fotot, haha.

Den där häcken, den är bred. Vildvuxen och bred och den skymmer sjöutsikten från en stor del av trädgården. Den ska bort. Eller stora delar av den i alla fall.

Den där häcken, den är bred. Vildvuxen och bred och den skymmer sjöutsikten från en stor del av trädgården. Den ska bort. Eller stora delar av den i alla fall.

Måste också visa lite av vårat hönsgårdsbygge!

Måste också visa lite av vårat hönsgårdsbygge!

Gustaf in action.

Gustaf in action.

Lärken fick integreras i buren!

Lärken fick integreras i buren!

Äntligen är rapsen skördad! Rätt skönt med tanke på att den luktar urk vissa dagar.

Äntligen är rapsen skördad! Rätt skönt med tanke på att den luktar urk vissa dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.