Fönstershoppa i röda ladan.

Vi har tagit en sväng till röda ladan ett par söndagar i rad. Den ligger i Lindholmen några kilometer bort och där säljer de möbler, prylar och kuriosa i mängder. Man kan nästan inte se prylarna för prylarna om man säger så. Men tar du dig tid hinner du upptäcka både det ena och det tredje som du nog skulle vilja ta med dig hem. Vi har sett både klädskåp, köksbord, stolar, tråg och soffor som vi skulle vilja köpa på oss. Fast var i hela världen skulle vi klämma in dem? Då får man kort och gott fönstershoppa, bara titta på alla roliga grejer, för det är kul bara det. Helt tomhänt blev jag dock inte när vi var där sist. Så länge det finns ett användningsområde och inte kostar skjortan så får man unna sig något.

En sån här köksvåg har jag varit på jakt efter i flera år. Har stött på flera varianter, men ingen som känts sådär klockren, eller så har den varit för dyr, eller så har den inte funkat. Jag suktade efter den här, men beslöt mig ändå för att tänka på det en vecka.

En sån här köksvåg har jag varit på jakt efter i flera år. Har stött på flera varianter, men ingen som känts sådär klockren, eller så har den varit för dyr, eller så har den inte funkat. Jag suktade efter den här, men beslöt mig ändå för att tänka på det en vecka.

Och en vecka senare stod den i vårt köksfönster! Den är helt perfekt om du frågar mig.

Och en vecka senare stod den i vårt köksfönster! Den är helt perfekt om du frågar mig.

En bitsockerlåda fick jag med mig också. jag tycker att de är så snygga och vi behövde en låda för "jag-ska-kanske-ha-de-här-byxorna-imorgon"-kläderna.

En bitsockerlåda fick jag med mig också. jag tycker att de är så snygga och vi behövde en låda för “jag-ska-kanske-ha-de-här-byxorna-imorgon”-kläderna.

Hur fin!?

Hur fin!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.