Kantarell-Gustaf

Min pojkvän har minsann en särskilt förmåga när det gäller att se saker. Men jobbar man som realistisk konstnär är det lite av ett måste. Fördelen med detta är att han är en riktig hejare på att hitta kantareller. Vi gick in i storskogen häromdagen och medan jag satt i mina lingonrid och blåbärsris och samlade bär, traskade han runt i närområdet och hittade kantarellställe efter kantarellställe. Vissa svampar var lika stora som min handflata! Nu har han bakat fyra kantarellpajer med Västerbottensost samt cirka femton kantarellcrêpes. Allt har vi frusit in för att kunna gotta oss på under hösten och vintern som kommer. Han är allt riktigt bra, min sambo.

Kantarell-Gustaf i egen hög person.

Kantarell-Gustaf i egen hög person.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.