Sommarens grillkvällar

Grilla “ska” man ju göra hela sommaren igenom, men ibland blir det bara inte av. Vi har inte grillat mycket alls faktiskt. Men när Magnus var förbi på middag tog vi tag i det hela och grillade grönsaker och stekte grönsaksbiffar på grillen. De brände visserligen fast, men smakade bra för det. I övrigt var det en ypperligt trevlig kväll. Svårt att slå fel när Magnus är på besök, vi tänker liksom lika. Det märktes inte minst när han gick runt i trädgården och inne i torpet i någon sorts extas med ivriga tillrop. Det är ungefär så jag och Gustaf känner med jämna mellanrum. Vi älskar Sjöstugan helt enkelt.

Morötterna är från våra pallkragar. Jag bara älskar de som kärleksfullt kramar om varandra!

Morötterna är från våra pallkragar. Jag bara älskar de som kärleksfullt kramar om varandra!

Vackra grönsaker

Vackra grönsaker

Vi körde alla på barfota bara för att man kan

Vi körde alla på barfota bara för att man kan

Grillad zucchini. När jag blandar till snabba marinader brukar jag oftast bara ta olivolja med massa goda kryddor och vitlök. I denna tror jag att det var timjan, rosmarin, salt, peppar och så vitlök. Hade vi haft det hemma skulle jag haft i paprikakrydda också för det är typ det bästa jag vet!

Grillad zucchini. När jag blandar till snabba marinader brukar jag oftast bara ta olivolja med massa goda kryddor och vitlök. I denna tror jag att det var timjan, rosmarin, salt, peppar och så vitlök. Hade vi haft det hemma skulle jag haft i paprikakrydda också för det är typ det bästa jag vet!

Två av mina absoluta favoriter!

Två av mina absoluta favoriter!

Diska kan man numera göra i en kran! Kranen sitter visserligen rakt i backen just nu, men ändå!!

Diska kan man numera göra i en kran! Kranen sitter visserligen rakt i backen just nu, men ändå!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.