Att tvångsumås

Jag tror att fler skulle behöva komma ut med familj eller vänner till en ö i skärgården där el inte finns och batterierna på diverse apparater således sakta laddar ur. Då är man tvungen att umgås, “tvångsumgås” helt enkelt. Nu tycker jag inte att varken jag eller Gustafs familj har några problem med att faktiskt ta sig tid att umgås. Men det bidrar ändå till en särskilt närvaro i stunden om det inte kan plinga om telefonen eller om det inte finns möjlighet att kolla instagram sju gånger om dagen. Då sitter man där i kortspelet eller stannar lite extra länge i vattnet och inser att det inte är bråttom att kolla någonting.

Caroline berättar för mig om sagohästar.

Caroline berättar för mig om sagohästar när vi sitter och ritar efter frukost.

Kortspel med ursurplade irish coffees.

Kortspel med ursurplade irish coffees.

Morgondoppet!

Morgondoppet!

Vi firade inköp av ny båt!

Vi firade inköp av ny båt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.