Grannsämjan

Vi har nyfunna vänner som råkar bo några kilometer bort. Hur bra är det inte att trots att vi bor i en liten socken med kilometer mellan gårdarna kan man hitta likasinnade. Kanske just för att vi valt att bo här i och för sig… Gården har ju funnits där längre än vad jag har, men det här var nog första gången jag var och kikade in ordentligt. Dels i det vackra, gamla huset och bland de faluröda byggnaderna som stått där länge och väl. Tack Matilda med familj för ett kort men superfint besök! Fördelen är ju att vi bor nära, så vi kan göra det igen.

Så fint! Med en fantastisk veranda.

Så fint! Med en fantastisk veranda.

Jag fick äran att handmata de fina hönsen med tillhörande tupp.

Jag fick äran att handmata de fina hönsen med tillhörande tupp.

På vägen till gården samma dag fick vi se mamma älg med denna söta varelse!

På vägen till gården samma dag fick vi se mamma älg med denna söta varelse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.