Moder jord levererar

Jag får inte nog av naturen alltså. Låter säkert som att jag inte har alla hästar hemma, men ibland kan jag nästan få ont i magen av att en solnedgång är så vacker. För jag vet att jag aldrig kommer se den igen och den blir aldrig lika fantastisk på bild som den är i verkligheten. Samtidigt så njuter jag verkligen av naturen. Sjukt billig underhållning att se på en magisk solnedgång eller en älg som traskar i rapsfältet.

precis bredvid torpet odlar de på ena sidan vägen raps och på andra sidan lin. Färgglatt och supervackert.

precis bredvid torpet odlar de på ena sidan vägen raps och på andra sidan lin. Färgglatt och supervackert.

En ung dovhjort såg vi på väg från gården till torpet.

En ung dovhjort såg vi på väg från gården till torpet.

Dessa var inte heller så tråkiga att titta på.

Dessa var inte heller så tråkiga att titta på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.