Nära och kära upp över öronen

I torsdags var vi på Djurgården med Christian och sen har vi bara fortsatt träffa folk. Även om jag måste lära mig att det inte behöver vara Nobel-standard på middagar när folk kommer över, så har det varit supertrevligt. I fredag var vår vän Katarina (som vi kallar för Katt) och hennes dotter Taja och hälsade på i torpet. Katt är en jättegod vän och Taja är mitt favoritbarn av dem alla, haha. Dessutom behövde vi inte laga mat, för Katt hade med sig en Uzbekisk traditionell rätt med bondbönor som vi åt med tomat- och rödlökssallad. Kommer inte ens ihåg vad rätten hette, men god var den.

Älskar den här bilden, motsträvig fyraåring <3

Älskar den här bilden, motsträvig fyraåring <3

Gustaf fick agera häst och Taja visade tydligt vägen.

Gustaf fick agera häst och Taja visade tydligt vägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.