Väntan

Om en och en halv timme ska jag äntligen hämta Gustaf på Arlanda. Har verkligen väntat länge nog. Kan i och för sig inte påstå att jag bara suttit och rullat tummarna. Idag har jag farit omkring som en tok, jobbat i stallet, städat i torpet, handlat och donat. Blir väl lätt så att man håller sig sysselsatt när man knappt står ut med att vänta längre.

Igår fick jag delta i en testgrupp för Questrooms nya skräckrum. Det hela går ut på att 3 eller 4 personer blir inlåsta i ett rum och ska ta sig ut på mindre än en timme med hjälp av ledtrådar och annat spännande. Löjligt roligt! Läskigt förstås, men på det stora hela är det mest av allt kul! Kan varmt rekommendera det till alla!

Frasse fasan bestämde sig för att springa framför bilen i sisådär 700 meter...

Frasse fasan bestämde sig för att springa framför bilen i sisådär 700 meter…

Granngårdens kalvar

Granngårdens kalvar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.