Skärgården

Längtar så löjligt mycket efter Gustaf just nu. Slänger upp lite bilder från förra året, när vi var ute på hans familjs landställe i Stockholms skärgård. Helt klart ett av de mysigaste ställen jag varit på. Händer i princip ingenting, vilket liksom är grejen. (För de som inte sett Grotescos klipp “Skärgården” kan jag rekommendera att göra det).

Balansera på stockar är en givande aktivitet när inget annat finns att göra.

Balansera på stockar är en givande aktivitet när inget annat finns att göra.

Om man inte kan plocka svamp förstås.

Om man inte kan plocka svamp förstås.

Igår var jag och pappa på utflykt ner till Söderköping. Vi var och tittade på en promenadvagn som vi hittat på annons. Den verkade perfekt enligt bilderna så vi hade släp med oss och var beredda på att köpa den. Men icke, det var för stort renoveringsbehov. När man har cirka 7 vagnar varav fler man redan renoverat och några som är i behov av det, köper man inte gärna ännu ett renoveringsobjekt. Så det blev till att pallra sig hemåt. Men plötsligt slog det mig att vi tittat på en annan annons på en vagn i Södertälje som kanske fortfarande fanns kvar. Ett samtal och ett par timmar senare hade vi alltså en annan vagn på flaket!

"Wurst" kallas denna vagn. Får mig att tänka på korv.

“Wurst” kallas denna vagn. Får mig att tänka på korv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.