Moder jord

Fullkomligt älskar alla vilda djur här omkring. Det värsta är att jag hysteriskt måste fota allt jag ser, så att ta sig från torpet till gården kan ta en halvtimme istället för tre minuter. Men jag passar ju på att njuta lite av alla ståtliga djur och vacker natur så det är det väl värt.

Kommer ihåg på gymnasiet (gick inne i stan), då kom min klasskompis Thessan försent en dag för att en ko hade stått på vägen, haha. Hon och jag var två av lantisarna, utbölingarna bland alla stadsbarn. Jag fick åka traktor till bussen en gång på grund av översvämning och vissa dagar var vi så insnöade att det inte var någon idé att åka över huvud taget.

Idag är det istället mitt eget vilddjursintresse som gör att jag blir sen. Så jag kan ju såhär på förhand be om ursäkt till alla nära och kära om jag någon gång inte dyker upp i tid pga av att jag måste ut i åkern för att fota en älg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.