Naturens grödor

Mina pallkragar på gården har varit mig trogna i några år nu. Jag vill verkligen utöka odlingen, men mycket har hänt det senaste året och allt kan inte göras på en gång. Mina föräldrar grävde nytt avlopp till huset i vintras vilket gjorde att mina kära odlingslådor fick plockas bort och sen ställas tillbaka igen. Ett satans jobb med att lägga grund och fylla dem med jord, sand och gödsel igen…

Innan Gustaf for till Grekland för att göra sitt volontärarbete delade vi mycket på vattnandet av plantorna. Jag bävade lite inför att behöva göra det själv, men nu har det ju regnat i flera dagar på varandra så än så länge har jag kommit lindrigt undan! Bilderna togs innan Gustaf åkte, vi får se hur frodigt det är när han kommit hem.

Vi hittade också en massa gräslök på klipphällen ned mot vattnet. Blir bra till midsommar. Plus lite stensöta som ju också går att använda till diverse saker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.